MK Båt Cup 2021

Sarpsborg Seilforening inviterer til regatta og seilerfest. Sarpsborg Seilforening vil sammen med vår sponsor MK-Båt AS arrangere MK Båt Cup 2021. Regattaen vil gå av stablen 18. september og vil ha utgangspunkt ved våre anlegg i Løkkevika. Selve seilasen vil bli lagt til området Singlefjorden og banen vil bli lagt opp etter været slik at vi får en 3-4 timers seilas. Påmelding til seilasen gjøres på Mangage2sail her: https://manage2sail.com/no/event/32a33db2-0067-4bca-a1dc-942a6d43a8f1#!/

Tradisjonen tro så vil Lørdagen avsluttes med seilerfest på hytta vår. Der vil vi by på levende musikk og god mat. Det vil ikke bli salg av drikke på festen, slik at deltagerne må ta med egen drikke. Det er egen påmelding til festen og dette gjøres på e-post til ulriksen1981@gmail.com. pris pr kuvert er kr. 450,-

Klasser i regattaen:

NOR-rating: Kun båter med gyldig NOR-rating målebrev kan delta. Ingen maksimumsgrense for mannskap

NOR-rating Shorthand: Kun båter med gyldig NOR-rating målebrev kan delta. Maksimum mannskap: 2

TUR: Stilles ikke krav til målebrev. Dersom målebrev ikke foreligger så fastsettes måltall av arrangør i samråd med eier. Samtlige deltagere i TUR klasse skal seile uten spinnaker eller noen annen form for flygende forseil. Ingen maksimumsgrense for antall mannskapsmedlemmer.

TUR-Shorthand: Stilles ikke krav til målebrev. Dersom målebrev ikke foreligger så fastsettes måltall av arrangør i samråd med eier. Samtlige deltagere i TUR klasse skal seile uten spinnaker eller noen annen form for flygende forseil. Maksimum mannskap: 2