SjøCamp og SjøCamp Ung 2021 er åpnet for påmelding.

Barn i aldersgruppen 8-16 år er velkomne på årets SjøCamp.

Se Her!

Vindskift er en frivillig interesseforening som tar med ungdom som ikke har hatt muligheten ut på seiltur.

Vi ønsker å invitere mennesker som eier en seilbåt eller kan seile, til å delta og skape hjerterom på havet. Du velger selv hvor aktiv du er i prosjektet. Ingenting ville gjort oss gladere enn om vi hørte fra deg. Takhøyden er lav for å ta kontakt.

Se Her!

Vi har plass til flere ungdom som ønsker å prøve seiling.

Laser, 2-krona, RS-Feva og 1/2-ton kjølbåt er båtene som ungdom seiler hos oss. Er du mellom 12 og 20 år gammel og ønsker å prøve deg i sommer eller til høsten så legg igjen kontakt informasjonen din HER. Vi sender deg da beskjed om kurs og aktiviteter som passer ungdom.

HER!

MK Båt-cup 2021.

Sarpsborg Seilforening inviterer til regatta og seilerfest Lørdag 18.september 2021

Les mer her